Главная » 2008 » червень » 21
перший в історії коростенського футболу "професійний" сезон завершено
 
  І закінчився він гросмейстерською виїзною нічиєю з "Єдністю". Всебічний аналіз виступів ФК "Коростень" зробить теренрський штаб, однак підводячи перші підсумки можна із впевненістю стверджувати, що наша команда, без сумніву, додала колориту друголіговим професіним змаганням.
 
  Футболісти не були хлопчиками для биття, а змусили себе поважати, вирізняючись непоступливістю та впевненою грою. Знавці гри мільйонів особливо виділяють міцний захист нашої команди (22 пропущені м'ячі - 0,73 голи за гру - третій результат в турнірі), впевнену гру на виїзді (+5=8-2 і більше половини набраних очок), а також визначну безпрограшну серію в 12 матчів у весняній частині першості і безпрограшну виїзну (!) серію у 8 матчів, яка має шанси продовжитися у наступному сезоні.
 
  Натомість слід зауважити, що 27 очок, здобутих у 2 колі все одно не дотягують до так званого "чемпіонського" графіку. Тобто за регламентом цього сезону ми могли із ймовірними 2х27=54 очками розраховувати лише на місце в п'ятірці найкращих.
 
  Тому побажаємо нашому керівництву, гравцям і тренерам не зупинятися на досягнутому, а з впевненістю в нових перемогах крокувати вперед. Команда довела, що може впевнено виступати на високому рівні.
 
  Ми, в свою чергу, висловлюємо слова вдячності всім тим, хто вкладував в розвиток команди серце й душу, тим хто з останніх сил викладувався на футбольному полі під час виснажливих тренувань та важких матчів у боротьбі з непоступливими суперниками.
 
  А наші шановні спонсори вкладували в розвиток команди ще й чималі кошти, за що ми їм теж надзвичайно вдячні - адже в Коростені ніколи раніше не було команди настільки високого рівня.
 
 
Переглядів: 1234 | Дата: 21.06.2008 | Рейтинг: 4.5/6 | Комментарі (26)