Главная » 2009 » квітень » 6 » фініта ля комедія???
11:24 AM
фініта ля комедія???
 
   Давайте подивимося правді у вічі. "Діячі" футболу гарно могли говорити і виступати, доки спонсорські гроші самі йшли в руки. В складний час, на якому навішано ярличок світової фінансової кризи, президент клубу пан Григорчук відсторонився від важкої ноші боргів перед своїми футболістами. Не було зроблено жодного результативного кроку щодо знаходження спільної мови з владними структурами та потенційними спонсорами. Але ж в цьому, напевне, й полягав його головний обов'язок. В усьому світі президенти клубів або вкладають власні кошти в команду, або знаходить джерела для її фінансування. Інакше - навіщо тоді  така посада взагалі? Для штатного розпису?
  Дії головного спонсора команди пана Присяжнюка теж викликають принаймні здивування - з таким пафосом виступати перед початком стартової гри чемпіонату, і стати настільки байдужим до свого "дітища", яке за грандіозними та, як виявилося, занадто далекоглядними планами, мало грати в 1 лізі (???) - це треба "вміти".
  А як же виконання інвестиційних зобов'язань? Чи на даному етапі за відсутності передвиборчих перегонів, облаштування заводу з виробництва МДФ матеріалів - це виключно благодійний проект  "заради збільшення кількості робочих місць" та покращення й без того надто вже "екологічного" становища міста Коростеня?
  Та й мер нашого міста пан Москаленко, відвідавши Китай під час недавньої олімпіади, мав велике завзяття щодо популяризації та розвитку спорту в Коростені. Однак на словах все виглядало гарно, а на ділі зійшло нанівець і розчинилося в лабіринтах міського бюджету.
  Натомість райдужні рапорти виконкомівського спорткомітету аж засліплюють оптимістичними цифрами стосовно діяльності у сфері розвитку спорту, однак у якісному наповненні кожної цифри величезні сумніви.
 
  Так, наприклад, на офіційному сайті міста Коростеня зазначено: "Завдяки зусиллям міської влади щодо збереження, реконструкції та розбудови мережі спортивних споруд, в місті функціонує 2 стадіони, фізкультурно-оздоровчий комплекс, 21 спортзал, 50 спортивних майданчиків (2 із штучним покриттям). Збережено мережу спортивних клубів за місцем проживання громадян. Останні роки у місті проходять матчі Чемпіонату України, Чемпіонату та Кубку області з футболу..." То подивіться, будь-ласка, в якому стані перебувають деякі "майданчики"...

   Тому, шановні функціонери, звертаємося до всіх вас із величезним проханням:  
  Допоки ще не пізно, поверніться один до одного обличчям, знайдіть шляхи до вирішення кожної конкретної проблеми. Якщо Вам для цього щось (або хтось) є надто суттєвою перепоною, то ми запрошуємо Вас до спілкування, висловлення своїх думок та ідей  на нашому ресурсі. Зі свого боку обіцяємо всіма силами сприяти знаходженню взаєморозуміння заради досягнення головної на даний час мети - вберегти від розпаду футбольний клуб з гордим ім'ям "КОРОСТЕНЬ". Адже цей клуб є візитівкою нашого міста  для всієї спортивної України і своїм становищем істотною мірою впливає на формування суспільної думки щодо рівня організації господарювання Коростеня в усіх інших сферах діяльності. Чи не так?
 
 
 
Просмотров: 2653 | Добавил: fckorosten_av | Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 8
21.09.2009
8. Саша [Матеріал]
К сожалению примерно такая же ситуация случилась с ФК Металург с Малина...

27.04.2009
7. максим [Матеріал]
ФК Коростень володіє таким красивими стадіоном,ваше місто таке красиве я там був 2 рази и знову туди хочу. а взагалі мрію стати там мером міста тоді там все буде в порядку і круто а поки ваш москаленко нічого зробити з присяжнюком не може

24.04.2009
6. newport.com.ua [Матеріал]
Печально...

11.04.2009
5. Валерий Федотюк (Valeron) [Матеріал]
А я сегодня на стадион собирался, на карпаты2. А здесь дело грязь оказывается. Жаль конечно.

10.04.2009
4. Дарья (ДаРоЧкА) [Матеріал]
Команды не будет.

09.04.2009
3. платини [Матеріал]
узнал я печальную весть
коматозный фак коростень не приходя в сознание приказал долго жить
мистер президент григорчук наваял в пфл письмо о снятиии со 2 лиги.
клоуны нагрелись и спрыгнули.
цирк окончен
тушите свечи :(

09.04.2009
2. fcpodillya.km.ua [Матеріал]
мої вам співчуття... але здається вже нічого не виправити. Команда вдруге не поїхала на гру, а в регламенті за таке - дискваліфікація клубу! Почекаємо на рішення ПФЛ, але здається, ваши місцеві чиновники зробили все, щоб тупо прибити команду. Шкода. Тепер на Жтитомирщині взагалі немає професійного футболу....

07.04.2009
1. бандерівець [Матеріал]
Та все воно так, але......... така ситуація думаю не тільки в Коростені, а й всюди.

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]