Главная » архів новин

СК Коростень - Збруч Волочиськ



0 : 1




В заключному турі чемпіонату України з футболу серед команд аматорів Ск Коростень приймав вдома команду Збруч з Волочиська. Гра закінчилася з рахунком 1:0 на користь команди Збруч.
Вже на 5-хвилині поєдинку гості змогли забити гол, який на свій рахунок записав Віталій Камінський. А до перерви волочиська команда могла забити ще декілька голів, але ні Камінський, ні Чубатюк, ні Колесников не зуміли реалізувати свої моменти.
Після перерви гра стала більш напруженою, відчувалася стомленість гравців. На поле вийшов Лазаренко Ярослав який створив немало моментів біля воріт суперника. За 15 хвилин до фінального свистка Лазаренко з 25 метрів поцілив у поперечину воріт гостей. На цьому моменти для відновлення рівноваги в рахунку скінчилися. Натомість футболісти з Волочиська принаймні тричі в кінці матчу мали забивати другий гол, але задовольнилися мінімальною перемогою.
Таким чином з першої групи в стадію плей-офф вийшли Фк Самбір та Збруч Волочиськ.
Ск Коростень в свою чергу фінішував шостим.

Переглядів: 165534 | Дата: 21.07.2011 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарі (76)


Фк Самбір - Ск Коростень

                                              

17/07/11
17:00
Стадіон Дністер


Перед початком матчу Футбольний клуб Самбір залишається беззаперечним лідером групи 1.
В їньому активі 11 зіграних ігор, з них вісім перемог, дві нічиї та одна поразка. У висновку 26 набраних пунктів.
Спортивний клуб Коростень в свою чергу зіграв 10 матчів, з них тричі фортуна була на боці коростенців, одного разу зіграли в нічию та шість поразок.Загалом 10 набраних пунктів.
Минулого разу зустріч цих команд завершилася в нічию 1:1 на полі Спортивного клубу Коростень.
Щиро бажаємо премоги нашій команді!!!
Переглядів: 53398 | Дата: 15.07.2011 | Рейтинг: 1.5/2 | Комментарі (4)

Житомирский ФК «Житичи» не прошел аттестацию для участия в Чемпионате Украины по футболу
Житомирский ФК «Житичи» не прошел аттестацию для участия в Чемпионате Украины по футболу Житомирский ФК «Житичи», который неожиданно вернулся из небытия, так и не смог пройти аттестацию для участия во второй лиге Чемпионата Украины по футболу.

Об этом сегодня «Журналу Житомира» сообщила пресс-служба ПФЛ.

Причины отказа в выдаче аттестата не называются. Однако не сложно догадаться что для проведения футбольных матчей в Житомире практически ничего не готово.

Несмотря на обещания властей, и выделение средств, центральный стадион до сих пор стоит в разваленном состоянии, а его реконструкция завершилась, не успев и начаться.

Пока нет никакой информации и о Житомирском ФК "Арсенал", который тоже должен был подать заявку во вторую лигу.

Раиса Гула, начальница главного управления семьи, молодежи и спорта Житомирской ОГА, два дня назад не смогла ответить на вопрос, какая же именно команда подала документы на вторую лигу.

 - Я уверена, что в Киеве вопрос решится положительно и команда во второй лиге будет. - убеждала журналистов чиновница. - Насколько я знаю в Киев увезли все документы и там все нормально.
Переглядів: 31756 | Дата: 14.07.2011 | Рейтинг: 5.0/1 | Комментарі (0)

 
   Давайте подивимося правді у вічі. "Діячі" футболу гарно могли говорити і виступати, доки спонсорські гроші самі йшли в руки. В складний час, на якому навішано ярличок світової фінансової кризи, президент клубу пан Григорчук відсторонився від важкої ноші боргів перед своїми футболістами. Не було зроблено жодного результативного кроку щодо знаходження спільної мови з владними структурами та потенційними спонсорами. Але ж в цьому, напевне, й полягав його головний обов'язок. В усьому світі президенти клубів або вкладають власні кошти в команду, або знаходить джерела для її фінансування. Інакше - навіщо тоді  така посада взагалі? Для штатного розпису?
  Дії головного спонсора команди пана Присяжнюка теж викликають принаймні здивування - з таким пафосом виступати перед початком стартової гри чемпіонату, і стати настільки байдужим до свого "дітища", яке за грандіозними та, як виявилося, занадто далекоглядними планами, мало грати в 1 лізі (???) - це треба "вміти".
  А як же виконання інвестиційних зобов'язань? Чи на даному етапі за відсутності передвиборчих перегонів, облаштування заводу з виробництва МДФ матеріалів - це виключно благодійний проект  "заради збільшення кількості робочих місць" та покращення й без того надто вже "екологічного" становища міста Коростеня?
  Та й мер нашого міста пан Москаленко, відвідавши Китай під час недавньої олімпіади, мав велике завзяття щодо популяризації та розвитку спорту в Коростені. Однак на словах все виглядало гарно, а на ділі зійшло нанівець і розчинилося в лабіринтах міського бюджету.
  Натомість райдужні рапорти виконкомівського спорткомітету аж засліплюють оптимістичними цифрами стосовно діяльності у сфері розвитку спорту, однак у якісному наповненні кожної цифри величезні сумніви.
 
  Так, наприклад, на офіційному сайті міста Коростеня зазначено: "Завдяки зусиллям міської влади щодо збереження, реконструкції та розбудови мережі спортивних споруд, в місті функціонує 2 стадіони, фізкультурно-оздоровчий комплекс, 21 спортзал, 50 спортивних майданчиків (2 із штучним покриттям). Збережено мережу спортивних клубів за місцем проживання громадян. Останні роки у місті проходять матчі Чемпіонату України, Чемпіонату та Кубку області з футболу..." То подивіться, будь-ласка, в якому стані перебувають деякі "майданчики"...

   Тому, шановні функціонери, звертаємося до всіх вас із величезним проханням:  
  Допоки ще не пізно, поверніться один до одного обличчям, знайдіть шляхи до вирішення кожної конкретної проблеми. Якщо Вам для цього щось (або хтось) є надто суттєвою перепоною, то ми запрошуємо Вас до спілкування, висловлення своїх думок та ідей  на нашому ресурсі. Зі свого боку обіцяємо всіма силами сприяти знаходженню взаєморозуміння заради досягнення головної на даний час мети - вберегти від розпаду футбольний клуб з гордим ім'ям "КОРОСТЕНЬ". Адже цей клуб є візитівкою нашого міста  для всієї спортивної України і своїм становищем істотною мірою впливає на формування суспільної думки щодо рівня організації господарювання Коростеня в усіх інших сферах діяльності. Чи не так?
 
 
 
Переглядів: 2653 | Дата: 06.04.2009 | Рейтинг: 5.0/2 | Комментарі (8)

11/02
17:00 ШЧ7 - ЖБШ  2:2
18:00 Газовик - Енергетик 11:3
19:00 ПЧ13 - ТЧ7  5:6
 
  Останній тур розставив всі команди по своїм місцям. Здобувши перемоги у всіх матчах газовики підтвердили свій високий рівень і цілком заслужено посіли перше місце. Команда "Енергетик" сенсаційно здобула "срібні" медалі, гравці ЖБШ зробили крок назад і  задовольнилися третім "бронзовим" місцем.
  Нагороди переможцям та призерам вручав мер міста Коростеня Володимир Москаленко, відвідали матчі турніру інші поважні гості, а отже можна сподіватися, що попри фінансову скруту коростенський футбол не буде покинутий напризволяще.
Переглядів: 1983 | Дата: 11.02.2009 | Рейтинг: 5.0/1 | Комментарі (1)

1 2 3 ... 12 13 »