Главная » 2008 » листопад » 2 » друголігові змагання на турнірному екваторі
5:08 PM
друголігові змагання на турнірному екваторі
(підсумки 1 кола)
 
  Матчем проти дублерів команди "Княжа"(Щасливе) футболісти ФК Коростень завершили перше коло змагань чемпіонату України серед команд 2 ліги.
  Перемога, що очікувалася як обов'язкова, далася доволі важко. Про це свідчать і підсумковий рахунок гри і моменти, які мали гості наприкінці поєдинку. Фізичні кондиції наших футболістів в повній мірі відображають якість підготовчого процесу (якого не було) напередодні старту турніру і фінансові труднощі, яких зазнала й продовжує зазнавати команда. Навряд чи можна сподіватися на якусь феєрію у виконанні приїжджих футболістів в таких умовах. Або їх рівень недостатній для того, щоб вирішувати високі турнірні задачі, або ці футболісти вже в інших командах чи близькі до зміни клубу. За неофіційною інформацією футболісти першої команди частково (чи частина футболістів - повністю) отримали зарплату тільки за липень !?!?! В будь-якому випадку це аж ніяк не додає бажання тренуватися й грати на повну силу. Більш того, ФК Коростень, догравши сезон, може й не розпочати його навесні.  
  А команда відіграла, як кажуть, - під настрій. Переможні серії чергувалися з тривалими програшними серіями. Був навіть момент, коли ФК Коростень перебував на останній сходинці в турнірній таблиці. Наразі коростенці посідають своє вже традиційне 10 місце, маючи в активі 20 здобутих очок (всі результати матчів за участю команди Десна-2, що знялася із змагань анульовано) та "відзначившись" найбільшою кількістю пропущених м'ячів.
  Сподіваємося, що слова футбольних функціонерів та спонсорів не розминуться з добрими справами, і коростенський футбол надалі розиватиметься, а не тлітиме. А для цього необхідні кошти. Причому не тільки на зарплату президенту, а й на футболістів першої та другої команд, на розширення штату дитячих тренерів в спортивних школах, на проведення футбольних турнірів у Коростені та участь майбутніх футболістів у спортивних змаганнях якомога вищого рівня.
  Якщо в нашому місті популярністю будуть користуватися стадіони й спортивні зали, а не зали ігрових автоматів чи пивні забігайлівки, то місто від цього лише виграє в майбутньому. Чи не так ..?
Просмотров: 1302 | Добавил: fckorosten_av | Рейтинг: 4.8/9
Всего комментариев: 2
10.12.2008
2. Emelyan [Матеріал]
Ребята я болею за вас. Надеюсь такими победами будете радовать меня и всех кто с вами. Жду весни с нетерпением. Коростень ви лучшие!!!!!!!

04.11.2008
не плохо сказано

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]