Главная » 2008 » вересень » 24
...знову домашня поразка
 
  Гра з тернопільською Нивою підтвердила найгірші сподівання: стадіон "Спартак", на якому ФК Коростень проводить домашні матчі є вкрай нещасливим для нашої команди.
Звичайно, все на фарт (чи його відсутність) не зіпхнеш - щастить, як правило, сильнішому. А аргументів для перемоги в коростенців не виявилося. Більш того - помилки в захисті призвели до чергової порції голів у наші ворота. Провальний початок гри визначив її подальший хід - хто мав перевагу в рахунку, той доволі спокійно її втримав - адже на полі, яке місцями було схожим на басейн, про якусь комбінаційну гру немає й мови. Звісно, не факт, що ми б зіграли краще на нормальному газоні, але фору в 2 м'ячі в болоті відіграти практично неможливо.
  Цілком заслужена перемога гостей. Що залишається нам? Тільки надія, що вмирає останньою. Будемо сподіватися на те, що наступного разу до нас приїде більш слабка команда (хоча навряд чи відноситься чернівецька Буковина до їх числа, адже рік тому ми їм програли домашню гру, щоправда виграли навесні в Чернівцях).
  Сподіватимося також на адекватну реакцію керівництва клубу, яке повинно розуміти, що в основі проблеми - організаційний рівень. Не рівень організації тренувального процесу, а ставлення до футболістів. Наскільки нам відомо, кріпацтво в Україні відмінили майже 150 років тому. А зарплату футболістам до цих пір ніхто так і не виплатив. Чи може скоро з них почнуть брати гроші за право вийти на поле супермегазіркового міського стадіону???
 
Переглядів: 1101 | Дата: 24.09.2008 | Рейтинг: 3.2/4 | Комментарі (0)