Главная » 2008 » липень » 07
затишшя після європейскього форуму затягнулося
 
  Навіть деяку підозру викликає дивовижний спокій, який проявляється на всьому футбольному просторі України. Деякі команди знялися з участі у професійних змаганнях, інші планують туди заявитися, але основні події відбуваються в процесі так званого "ребрендингу" вищої ліги.
  Чи стане кращою вона після зміни вивіски - наразі невідомо, однак нас більше хвилює стан справ у другій лізі, де братиме(?) участь наш ФК Коростень.
    За неофіційною інформацією, що надходить з різних джерел, з гравцями нашої команди мають розрахуватися найближчим часом - а звідси прямим текстом логічно випливає, що з ними до цих пір
НЕ РОЗРАХУВАЛИСЯ.
  Смішного в цьому мало, адже навіть подібні плітки викликають недовіру до керівництва, не кажучи вже про підтверджені факти. З такими методами роботи тільки відчайдушні оптимісти можуть сподіватися на успішний виступ команди в майбутньому турнірі і вирішення задекларованої задачі виходу до першої ліги.
   Сподіваємося, що найближчим часом ситуація проясниться, адже в плані-календарі ПФЛ вже 16 липня зазначено старт змагань на Кубок України і 20 липня - перший тур чемпіонату в II лізі. Ось орієнтовний склад учасників змагань в групі А:
 
Арсенал (Біла Церква)
Бастіон (Іллічівськ) 
Буковина (Чернівці)
Верес (Рівне)
Десна-2 (Чернігів)
Динамо-3 (Київ)
Дніпро (Черкаси)
Єдність (Пліски) 
Карпати-2 (Львів)
Княжа-2 (Щасливе)
ФК Коростень 
Нафком (Бровари)
Нива (Вінниця)
Нива (Тернопіль)
Оболонь-2 (Київ)
Поділля (Хмельницький)
Рось (Біла Церква)
ЦСКА (Київ)
   
Переглядів: 1099 | Дата: 07.07.2008 | Рейтинг: 4.7/3 | Комментарі (10)