Главная » 2008 » квітень » 1 » 01/04/2008 наші повертаються... з-за кордону :)
8:57 AM
01/04/2008 наші повертаються... з-за кордону :)
 
 За повідомленням інформаційного агенства prav.da.net професійний контракт з польским футбольним клубом Гурнік  (Заглембе) 
підписав Андрій Грищенко - нападник ФК "Коростень"
 
 Відповідно, остаточно з'ясувалася причина відсутності цього футболіста у заявці команди ФК Коростень на друге коло чемпіонату - трансферні секрети клубів допомагають без зайвого ажіотажу підписувати необхідні угоди.
 Таким чином, один з провідних гравців нашої команди повертається у вищу лігу чемпіонату сусідньої Польщі. Інтереси футболіста також виправдані - адже Гурнік (в перекладі на українську - Шахтар, теж змінив свої емблему та філософію, і згідно заяви свого президента має на меті довести всьому футболному світові, хто вони, звідки вони і куди йдуть,- а йдуть вони в єврокубки через участь у кубку Інтертото сезону 2008 року)
 
  Цілком ймовірно, стверджує prav.da.net, що по завершенні дворічного ігрового контракту гравець  продовжить там свою діяльність на посаді тренера команди і буде  представляти Україну в польскому "Шахтарі" аж до закінчення Євро-2012.
 
!!!відредаговано 03/04/2008р!!!
Шановні вболівальники! Вже 2 квітня, виконуючи вимоги пікетувальників, що зібралися з плакатами біля кабінету федерації футболу м. Коростеня, президент федерації (він же - футболіст ФК Коростень) Андрій Грищенко повідомив, що за обопільною згодою сторін початок терміну дії підписаного контракту зміщено як мінімум на один рік, і вступить в дію, відповідно, не раніше 1 квітня 2009 року.
Стосовно відсутності свого прізвища в заявці - це опечатка ПФЛ, за яку ця поважна організація вже давно наклала сама на себе санкції у вигляді певної кількості у.о.
Ну а гру з "Княжею" Андрій пропускав через елементарну дискваліфіцкацію.
 
Сподіваємося, що поява цього гравця на полі в домашньому матчі з командою "Рось" Біла Церква додасть потужності атакуючим діям нашого рідного ФК Коростень
 
 
 
Просмотров: 1045 | Добавил: fckorosten_av | Рейтинг: 3.7/3
Всего комментариев: 5
12.04.2008
5. SUPERFUN [Матеріал]
Правильно развод на ровном месте,какая Польша наш Андрюша мертвый уже,он никак выглядит в области и во 2-й лиге,а вы о вышке Польши говорите,успокойтесь я вас прошу!!!

04.04.2008
4. Петренко Андрей (petrik) [Матеріал]
biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin -оце розіграли!!!!!!!!

04.04.2008
3. Криця (Криця) [Матеріал]
Скільки матчів і голів він провів за ФК "Коростень" у Другій Лізі?

01.04.2008
2. dstr [Матеріал]
развод

01.04.2008
1. Петренко Андрей (petrik) [Матеріал]
surprised -Нашими гравцями зацікавлені закордонні клуби!!!!!!!!!!!!!!!!Оце так!!!!!!!!!!!!!!!!

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]