Главная » 2008 » жовтень » 7 » довгоочікувана домашня перемога...
11:50 AM
довгоочікувана домашня перемога...
...навпаки - доволі несподівана
 
  Минулої п'ятниці до нас у гості завітала чернівецька Буковина. Пам'ятаючи минулорічну домашню поразку з рахунком 0:1, вболівальники настроювалися на складну гру з непоступливим суперником. А оскільки буковинці перебувають у верхній частині турнірної таблиці, то на горизонті вимальовувалася ще одна поразка. 
  Але гра перекреслила всі передматчеві розкладки. Наші футболісти вийшли на гру настроєні й мобілізовані, натомість гості виглядали або втомленими від далекого переїзду, або занадто самовпевненими чи розслабленими. Про це свідчить і гольова передача їхнього гравця на Кадара Йосипа, який чітко розібравшись у ситуації вивів ФК Коростень вперед у рахунку, і удар нападника Буковини вище порожніх(!!!) воріт з 4 метрів. Надалі в чернівецьких футболістів таких можливостей вже не було. А ще до перерви, замкнувши ударом головою  вивірену передачу Миколи Стуса, подвоїв рахунок Грищенко Андрій - напевне, найкращий подарунок самому собі на день народження.
  В другому таймі коростенці не закрилися у захисті, а продовжили атаки на ворота суперника, мали чимало гольових моментів, хоча забили лише одного разу: після штрафного удару, в чудовому стилі виконаного Пустовітом, майже з 30 метрів м'яч залетів в самісіньку "дев'ятку" воріт гостей.
  Навряд чи навіть найсміливіші прогнозисти ставили на перемогу ФК Коростень з великим рахунком, однак результат - на табло. Отже вітаємо наших футболістів з довгоочікуваною перемогою, бажаємо не зупинятися на досягнутому та довести, що випадковістю була серія з чотирьох поспіль поразок, а не друга в сезоні домашня перемога.
 
Просмотров: 1115 | Добавил: fckorosten_av | Рейтинг: 5.0/4
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]