Главная » архів новин
(підсумки 1 кола)
 
  Матчем проти дублерів команди "Княжа"(Щасливе) футболісти ФК Коростень завершили перше коло змагань чемпіонату України серед команд 2 ліги.
  Перемога, що очікувалася як обов'язкова, далася доволі важко. Про це свідчать і підсумковий рахунок гри і моменти, які мали гості наприкінці поєдинку. Фізичні кондиції наших футболістів в повній мірі відображають якість підготовчого процесу (якого не було) напередодні старту турніру і фінансові труднощі, яких зазнала й продовжує зазнавати команда. Навряд чи можна сподіватися на якусь феєрію у виконанні приїжджих футболістів в таких умовах. Або їх рівень недостатній для того, щоб вирішувати високі турнірні задачі, або ці футболісти вже в інших командах чи близькі до зміни клубу. За неофіційною інформацією футболісти першої команди частково (чи частина футболістів - повністю) отримали зарплату тільки за липень !?!?! В будь-якому випадку це аж ніяк не додає бажання тренуватися й грати на повну силу. Більш того, ФК Коростень, догравши сезон, може й не розпочати його навесні.  
  А команда відіграла, як кажуть, - під настрій. Переможні серії чергувалися з тривалими програшними серіями. Був навіть момент, коли ФК Коростень перебував на останній сходинці в турнірній таблиці. Наразі коростенці посідають своє вже традиційне 10 місце, маючи в активі 20 здобутих очок (всі результати матчів за участю команди Десна-2, що знялася із змагань анульовано) та "відзначившись" найбільшою кількістю пропущених м'ячів.
  Сподіваємося, що слова футбольних функціонерів та спонсорів не розминуться з добрими справами, і коростенський футбол надалі розиватиметься, а не тлітиме. А для цього необхідні кошти. Причому не тільки на зарплату президенту, а й на футболістів першої та другої команд, на розширення штату дитячих тренерів в спортивних школах, на проведення футбольних турнірів у Коростені та участь майбутніх футболістів у спортивних змаганнях якомога вищого рівня.
  Якщо в нашому місті популярністю будуть користуватися стадіони й спортивні зали, а не зали ігрових автоматів чи пивні забігайлівки, то місто від цього лише виграє в майбутньому. Чи не так ..?
Переглядів: 1301 | Дата: 02.11.2008 | Рейтинг: 4.8/9 | Комментарі (2)

Вперше за багато років маємо нового чемпіона 
 
  Незмінний чемпіон останніх років - команда школи № 9  поступилася в фінальному матчі з рахунком 0:1 команді школи № 11, яка проявила волю до перемоги, дисципліну та злагодженість дій у захисті. Вирішальний гол в складі переможців чудовим дальнім ударом забив Миронов Олег.
 У грі за третє місце між командами першої та сьомої шкіл перемогу з рахунком 4-1 здобули гравці школи №7. 
 
 Вітаємо переможців та призерів змагань !!!
 За підсумками турніру було складено збірну міста Коростеня для участі в спартакіаді школярів області.
 
 
 
Переглядів: 1215 | Дата: 25.10.2008 | Рейтинг: 3.8/5 | Комментарі (2)

футболісти ФК Коростень здобули чергову перемогу
в другій лізі чемпіонату України
 
  Незважаючи на вкрай незадовільний стан фінансування (в деяких колах та на нашому форумі обговорювалася ймовірність невиходу гравців на поле через значні заборгованості в заробітній платі), команда вийшла на гру з "Єдністю" і доволі впевнено перемогла суперників з рахунком 2:0.
  В першому таймі красивим ударом головою Микола Стус відкрив рахунок, а після перерви Андрій Грищенко втік від захисників суперника та, вийшовши віч-на-віч з голкіпером, забив другий гол. Ігрова й територіальна перевага господарів знайшла своє відображення в остаточному рахунку гри, а нова серія з трьох поспіль перемог в чемпіонаті дозволила коростенцям випередити в турнірній таблиці "Поділля" з Хмельницького.
 
 
Переглядів: 1155 | Дата: 18.10.2008 | Рейтинг: 4.8/6 | Комментарі (0)

  Малинський Металург, перемігши з рахуноком 2:0 на виїзді ФК Бердичів в перенесеному на сьогодні матчі 15 туру чемпіонату Житомирської області, став недосяжним для суперників і достроково, за тур до фінішу, забезпечив собі звання чемпіона області.
  Від  щирого серця вітаємо малинських футболістів та вболівльників з цією визначною подією. Бажаємо розвинути свій успіх у всеукраїнських змаганнях, отримати належну підтримку у спонсорів та міської влади і якнайшвидше повернути собі професійний статус.
Переглядів: 1148 | Дата: 07.10.2008 | Рейтинг: 3.7/7 | Комментарі (0)

...навпаки - доволі несподівана
 
  Минулої п'ятниці до нас у гості завітала чернівецька Буковина. Пам'ятаючи минулорічну домашню поразку з рахунком 0:1, вболівальники настроювалися на складну гру з непоступливим суперником. А оскільки буковинці перебувають у верхній частині турнірної таблиці, то на горизонті вимальовувалася ще одна поразка. 
  Але гра перекреслила всі передматчеві розкладки. Наші футболісти вийшли на гру настроєні й мобілізовані, натомість гості виглядали або втомленими від далекого переїзду, або занадто самовпевненими чи розслабленими. Про це свідчить і гольова передача їхнього гравця на Кадара Йосипа, який чітко розібравшись у ситуації вивів ФК Коростень вперед у рахунку, і удар нападника Буковини вище порожніх(!!!) воріт з 4 метрів. Надалі в чернівецьких футболістів таких можливостей вже не було. А ще до перерви, замкнувши ударом головою  вивірену передачу Миколи Стуса, подвоїв рахунок Грищенко Андрій - напевне, найкращий подарунок самому собі на день народження.
  В другому таймі коростенці не закрилися у захисті, а продовжили атаки на ворота суперника, мали чимало гольових моментів, хоча забили лише одного разу: після штрафного удару, в чудовому стилі виконаного Пустовітом, майже з 30 метрів м'яч залетів в самісіньку "дев'ятку" воріт гостей.
  Навряд чи навіть найсміливіші прогнозисти ставили на перемогу ФК Коростень з великим рахунком, однак результат - на табло. Отже вітаємо наших футболістів з довгоочікуваною перемогою, бажаємо не зупинятися на досягнутому та довести, що випадковістю була серія з чотирьох поспіль поразок, а не друга в сезоні домашня перемога.
 
Переглядів: 1114 | Дата: 07.10.2008 | Рейтинг: 5.0/4 | Комментарі (0)

« 1 2 3 4 5 ... 12 13 »