Главная » 2008 » вересень » 19
Для ФК Коростень чергова гра першості Украіни
 завершилася неприємною поразкою від київських армійців
  
На жаль, гра склалася з купи неприємностей, серед яких і незабитий за рахунку 0:0 пенальті в ворота ЦСКА, і червона картка в першому таймі для Пустовіта, і пропущений гол наприкінці першого тайму вже у доданий час.
  Недотягнувши один день до позначки в 11 місяців перервалася найвизначніша наша серія у професійному футболі, якій дивувалося чимало фахівців та вболівальників футболу: починаючи з 19.10.2007р наша команда не програвала у офіційних поєдинках на виїзді на протязі 335 днів !!! За цей час було зіграно 13 виїзних матчів, у яких ФК Коростень здобув 6 перемог та 7 нічиїх з різницею м'ячів 10 - 4
  Всі хороші й погані серії колись закінчуються, а тому не будемо особливо сумувати. Набагато більше занепокоєння викликає той факт, що поразка в Києві вже п'ята у нинішньому сезоні. Наступний наш суперник теж з групи лідерів - тернопільска "Нива" приїде до нас із цілком серйозними намірами стосовно трьох очок... Можна було б сподіватися, що коростенці намагатимуться дати бій грізному супернику, але, зважаючи на те, що за чутками (які дуже схожі на правду) футболісти знову сидять без обіцяної зарплати - не дуже віриться в позитивний результат майбутнього поєдинку.
  Хотілося б дізнатися з цього приводу, чи відомо меру міста Коростеня - Володимиру Васильовичу Москаленку  про великі затримки у виплаті зарплатні футболістам? Сам по собі факт затримки вже є негативним і аж ніяк не додає іміджу нашому місту.
  Чи може хтось доповів меру про те, що все "в шоколаді" ???
 
Переглядів: 1183 | Дата: 19.09.2008 | Рейтинг: 3.0/5 | Комментарі (5)