Главная » 2008 » серпень » 31 » ми є хлопці-симулянти?
8:53 AM
ми є хлопці-симулянти?

«Звягель-750» (Новоград-Волинський) - ФК Коростень-2    1 : 1 

30 серпня 2008 року.13 тур.Новоград-Волинський. Стадіон “Авангард”: 1000 глядачів.
Суддя в полі В. Невинний, асистенти О. Черчик, П. Дубровець.
Голи: 0:1 (9), 1:1 Горбаченко (90).

Таких симулянтів наше місто ще не бачило! За матч, коростенці більш лежали чим грали. Кожен дотик до них закінчувався криком від болю і кувирканням по полю, іноді лікар незнав до кого з коростенськх гравців першим бігти (лежали по двоє, а то і троє). Наших гравців це дратувало, тому підчас матчу декілька раз спалахували пристрасті.
Гра розпочалась досить спокійно, але вже перший момент в матчі гравці Фк Коростеня реалізували. Після подачі штрафного з правого кута красивий гол забив 10 номер (якщо вірити програмці то це Іванов Сергій). Загалом гості в першому таймі виглядали краще господарів, але звягельчани мали нагоду зрівняти рахунок, в середині першого тайму Михайло Войтович майже вийшов сам на сам і пробив, м’яч вдарився у стійку і покинув поле. Після перерви гра не змінилася, новоградці більш володіли м’ячем – коростенці гостро контратакували. В одній з таких атак гості мали забивати другий гол, але наш воротар Максим Дубров кінчиками пальців перевів м’яч на кутовий. Через декілька хвилин Періну вдалося вийти віч-на-віч з воротарем Фк Коростень, але удар не вийшов і м’яч пройшов біля стійкі ворвіт. Перелом у грі наступив після виходу на заміну Ярослава Корнійчука. Звягельцям вдолося «включити» швидкості, майже кожна атака почала таїти загрозу воротам гостей, і коли вже казалося що гра так і завершиться Звягель зрівняв рахунок. Після подачі кутового Ярославом Корнійчуком м’яч рикошетом долетів до Дмитра Горбаченка, який впадінні головою наніс удар по воротам, м’яч вдарившись встійку всетаки опинився в воротах. На радощах деякі наші вболівальникі зробили коло пошани з прапорами Звягеля-750 та України.

неофіційний сайт ФК "Звягель-750"

 

наш коментар:

Все, що написано стосовно ажіотажу навколо матчу та футбольної атмосфери, яка в Новограді зараз панує - правда.

Купа народу на стадіоні, прапори, вболівальники, що скучили за цікавим футболом.

Гравці, які в непоганій формі і прагнуть вибороти срібло обласної першості та довести свою силу в матчі з принциповим суперником, що має професійний статус, а для декого - ще й попередня команда з тими ж тренерами (Перін та Горбаченко, який вдруге поспіль забиває коростенській команді та приносить новоградцям очки наприкінці матчів).

 

Але...

  На те в нас і друга команда, щоб молоді гравці отримали ігрову практику та могли довести своє право на місце в основі, а не в лазареті команди. Так як били по ногам здоровенні новоградські надмотивовані мужики - то нашим молодим пацанам 88-91 р.н. не позаздриш. При цьому арбітри забували про свої жовті картки... Зате нашому тренеру, що намагався захистити своїх молодих гравців, жовта карточка знайшлася.

  Звісно, футбол це досить контактна гра, але в ній є правила. В кожного свої задачі, однак грубість і хамство – не ігрові якості футболістів, з їх допомогою вирішувати спортивні задачі - не личить справжнім спортсменам.
  А якби проти Звягеля вийшла наша основа і кілька разів вставили б місцевим "по дорослому", то якими б були рахунок на табло та відгуки новоградських вболівальників?
Просмотров: 1200 | Добавил: fckorosten_av | Рейтинг: 3.0/2
Всего комментариев: 9
02.03.2009
9. Генна [Матеріал]
Боян!

18.09.2008
8. гость [Матеріал]
" думаю что ФФЖ сделает выводы насчет этого вопроса ..."

да ни фига оно не сделает
потому как в Радомышле наши сыграли 2-3
а инспектировал сам всея житомирского футбола самодержец пан Чернявский.
так там такой беспредел творился судьем совсем "невинным",
что даже повторять неохота.
и судя по всему - с его (Чернявского) как минимум молчаливого согласия.
и какие выводы и кто именно должен сделать - не ждите - не дождетесь.

как интересно отрапортует ЖОФФ на конференции ФФУ
а там типа отчеты о деятельности в своем регионе.
за такую деятельность
областных функционеров и большинство судей области
надо привязать к тем креслам что на трибунах стадиона Полесье.


16.09.2008
Откровенно говоря печально читать такие статьи и коментарии.Могу сказать с уверенностью,что первенство Житомирской области на много уступает другим регионам нашей страны,конечно не в плане организации,здесь все было на высшем уровне:неплохие поля,програмки на матчи и.т.д,а по игре могу сказать что у команды Звягель не стояло задачи переиграть соперника за счет мастерства ,они решили дать настоящий бой команде Коростень 2 ,и это было бы здорово ,если бы они не действовали грубо ,иногда даже жестоко . Вобщем игра получилась очень интересной,но все же мы играем в футбол а не устраеваем битвы на ногах ! Судейство во всех матчах чемпионата области оставляет желать лучшего , я думаю что ФФЖ сделает выводы насчет этого вопроса ...

01.09.2008
6. Владимир (121212) [Матеріал]
http://fcberdychiv.pp.net.ua/forum/2-26-37

01.09.2008
5. Владимир (121212) [Матеріал]
З сайту ФК Бердичів про гру в Коростені.
"Деякі подробиці зупинки гри у Коростені. Судив гру усім відомий Карась. "Арсенал" постійно знаходився "на свистку", його гравці постійно отримували попередження. Судді зовсім не давали гостям грати, хоча гол хіммашівці забили чистий.
І от, на 23 хвилині другого тайму п. президенту "Арсенала" чомусь здалося, що суддівська бригада п'яна і він вивів команду з поля. Хоча, за грою, могла б бути і нічия.
Усім в області відомо, як "працюють" в Коростені з суддями".

01.09.2008
4. adey [Матеріал]
я з тобою згоден - краще один раз побачити, ніж сто разів почути.
але в мене є підстави вважати команду Новограда так би мовити - доволі жорсткою.
адже я бачив (кубкову?) гру Коростень-Звягіль, в якій новоградці весь матч літали в таких несамовитих підкатах,
що нахапали купу жовтих карток, з них двоє одержали по парі й на додачу - червоні.
при цьому вигляд у них був такий, що це не вони винні, а суддя їх безпідставно вигнав з поля:
"які дрібниці - за 5 хвилин 2 рази стрибнути обома ногами ззаду, хіба можна так швидко давати 2 жовті картки?"
в принципі тему можна закривати, тим більше що команди розписали умовну "мирову",
а наступна зустріч на жаль аж після нового року.

31.08.2008
3. shved [Матеріал]
2 adey:
Як що докінця дочитаєш, то побачиш, що я такій тактиці дав життя :))). Ти гри небачив, а я бачив. Як кажеться краще один раз побачити, чим сто раз прочитати! Про амбалів. Не знаю які амбали приїжали з Новограда в Коростень, но ваші амбали (як ви замітили 88/91р.н.) нічим не поступалися нашим. Про відривання голіностопів можеш фантизувати скільки хочеш (це лише твоя уява). Лікоть царапнув - дайте нашатир, кожний повштух це 5 хвилин трагедії, прикро що ніхто штучне дихання неробив, а в боротьбі за м'яч на полю бою майже завжди "помирав" (а то і двоє, троє) гравець Фк Коростень. В Новоград приїжали команди Хіммаш, Легіон, Прес, Фк Бердичів, Металург, СДЮШОР. І всі гравці цих команд взятих разом стільки на полі не валялися. Ще раз напишу. Кожна тактика має право на життя, даже та яка руйнує футбол.

31.08.2008
2. adey [Матеріал]
щось не розумію, у вас що - Перін найважчий в команді?
а що за амбали приїжджали до нас на гру першого кола?
невже їх хтось зламав?
і взагалі - кожна тактика має право на існування, доволі часто застосовується й тактика відривання голіностопів.
я гри не бачив, але щось мені підказує, що саме за таким сценарієм розвивалася гра.
звісно ваших не влаштовувала навіть нічия, що вже казати про рахунок, який тримався майже до кінця гри.
знову на другому місці хімаш.
а наш рахунок на табло. кожному своє...очко. :) а третє - у фонд федерації :)

31.08.2008
1. shved [Матеріал]
Те що за останій час противостояння між Фк Коростень і Звягель-750 принципове - нема сумніву (напевно, це наше дербі). В Новограді дійсно футбольний бум, але погана погода (саме цім я мотивую трохи менший глядацький інтерес) завадила заповнити наш стадіон. Я розумію що це була ваша друга команда, але вставлю свої пару але. Наскількі мені віддомо вона була підсилена декільками запасними гравцями основної команди. так як били по ногам ЗДОРОВЕННІ надмотивовані мужики :), наскількі я зрозумів то це ви по Періна і Горбаченка (Здоровенні такі мужикі :) (навів приклад ціх гравців тому що сподіваюсь ви їх знаєте) , але не думайте що інші були більші). Ваша команда в рості переважала нашу. Гра Фк Коростеь мені сподобилась: постійний пресинг, не давали гравцям прийняти м'яч, гостро контратакували. Но стільки, скількі вони проводили на газоні в різних позах....стидно! (я нехочу нікого образити, но треба бути мужиками, даже якщо ти з 88-91р.н. 20-17років). Наведу простий приклад (я чув своїми вухами): йде закінчення матчу, боротьба за верховий м'яч, гравець Звягеля-750 (Соболевський, який грав і в першій лізі) кричить до нашого гравця, що б той не торкав соперника, бо знов на газоні відихати буде,..... як в воду дивився :) (таких моментів було багато). Но кожна тактика має право на своє життя!

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]