Главная » 2008 » серпень » 31

«Звягель-750» (Новоград-Волинський) - ФК Коростень-2    1 : 1 

30 серпня 2008 року.13 тур.Новоград-Волинський. Стадіон “Авангард”: 1000 глядачів.
Суддя в полі В. Невинний, асистенти О. Черчик, П. Дубровець.
Голи: 0:1 (9), 1:1 Горбаченко (90).

Таких симулянтів наше місто ще не бачило! За матч, коростенці більш лежали чим грали. Кожен дотик до них закінчувався криком від болю і кувирканням по полю, іноді лікар незнав до кого з коростенськх гравців першим бігти (лежали по двоє, а то і троє). Наших гравців це дратувало, тому підчас матчу декілька раз спалахували пристрасті.
Гра розпочалась досить спокійно, але вже перший момент в матчі гравці Фк Коростеня реалізували. Після подачі штрафного з правого кута красивий гол забив 10 номер (якщо вірити програмці то це Іванов Сергій). Загалом гості в першому таймі виглядали краще господарів, але звягельчани мали нагоду зрівняти рахунок, в середині першого тайму Михайло Войтович майже вийшов сам на сам і пробив, м’яч вдарився у стійку і покинув поле. Після перерви гра не змінилася, новоградці більш володіли м’ячем – коростенці гостро контратакували. В одній з таких атак гості мали забивати другий гол, але наш воротар Максим Дубров кінчиками пальців перевів м’яч на кутовий. Через декілька хвилин Періну вдалося вийти віч-на-віч з воротарем Фк Коростень, але удар не вийшов і м’яч пройшов біля стійкі ворвіт. Перелом у грі наступив після виходу на заміну Ярослава Корнійчука. Звягельцям вдолося «включити» швидкості, майже кожна атака почала таїти загрозу воротам гостей, і коли вже казалося що гра так і завершиться Звягель зрівняв рахунок. Після подачі кутового Ярославом Корнійчуком м’яч рикошетом долетів до Дмитра Горбаченка, який впадінні головою наніс удар по воротам, м’яч вдарившись встійку всетаки опинився в воротах. На радощах деякі наші вболівальникі зробили коло пошани з прапорами Звягеля-750 та України.

неофіційний сайт ФК "Звягель-750"

 

наш коментар:

Все, що написано стосовно ажіотажу навколо матчу та футбольної атмосфери, яка в Новограді зараз панує - правда.

Купа народу на стадіоні, прапори, вболівальники, що скучили за цікавим футболом.

Гравці, які в непоганій формі і прагнуть вибороти срібло обласної першості та довести свою силу в матчі з принциповим суперником, що має професійний статус, а для декого - ще й попередня команда з тими ж тренерами (Перін та Горбаченко, який вдруге поспіль забиває коростенській команді та приносить новоградцям очки наприкінці матчів).

 

Але...

  На те в нас і друга команда, щоб молоді гравці отримали ігрову практику та могли довести своє право на місце в основі, а не в лазареті команди. Так як били по ногам здоровенні новоградські надмотивовані мужики - то нашим молодим пацанам 88-91 р.н. не позаздриш. При цьому арбітри забували про свої жовті картки... Зате нашому тренеру, що намагався захистити своїх молодих гравців, жовта карточка знайшлася.

  Звісно, футбол це досить контактна гра, але в ній є правила. В кожного свої задачі, однак грубість і хамство – не ігрові якості футболістів, з їх допомогою вирішувати спортивні задачі - не личить справжнім спортсменам.
  А якби проти Звягеля вийшла наша основа і кілька разів вставили б місцевим "по дорослому", то якими б були рахунок на табло та відгуки новоградських вболівальників?
Переглядів: 1199 | Дата: 31.08.2008 | Рейтинг: 3.0/2 | Комментарі (9)