Главная » 2008 » червень » 30
ФК «Бердичів» - ФК «Коростень» 0-1
 27 червня 2008 року. 16:00. Стадіон «Прогрес». 350 глядачів
Арбітр: Юрій Горащук (м. Житомир)
Гол:  Вигівський Роман - 55'
 
  Після жахливої поразки у попередньому турі у Малині з рахунком 2-7 ФК «Бердичів» приймав вдома ФК «Коростень». У Чемпіонаті області за ФК «Коростень» виступає найблищий резерв, адже основна команда бере участь у Другій лізі Чемпіонату України.
  Гра з ФК «Коростень» стала дебютною для нового головного тренера ФК «Бердичів» Юрія Робертовича Свірського.
...
  На перших хвилинах перевага була на боці господарів. Вже на перших хвилинах бердичівляни втратили найреальніший момент, щоб відзначитись, але Павло Паршин після передачі з правого флангу Ігоря Шумила пробив прямо у голкіпера коростенців. Вже на шостій хвилині тренери бердичівлян вимушені були проводити заміну. Травму отримав основний захисник ФК «Бердичів» Дмитро Худинець...
  За декілька хвилин повинен був забивати Олексій Сінько, після того, як удар Михайла Левчука воротар відбив перед собою, а Олексій, який перший дістався до м’яча, знову завдав удар прямо у воротаря. Після цього, відбувся перший удар по воротам бердичівлян, але Тарас Панасюк зіграв надійно.
  Наприкінці першого тайму капітан ФК «Бердичів» Ігор Шумило мав ще один 100% момент, щоб відзначитись, але знову на висоті був воротар гостей.
  Другий, як і перший тайм розпочався з атак бердичівлян. На 55 хвилині при одній зі свої атак бердичівляни помилились і 10 номер гостей (Вигівський Роман) вийшовши один на один із воротарем, майстерно переграв Тараса Панасюка.
  Після пропущеного голу господарі пішли до воріт суперника відігруватись. Створили кілька небезпечних моментів біля воріт коростенців, найреальніший момент був у Віталія Підгорського, який вийшовши один на один із воротарем коростенців, спочатку завдавши удару влучив у воротаря, а другий удар прийшовся вище воріт...
 
(за матеріалами неофіційного сайту ФК"Бердичів"
 
наш коментар:
  Досить складна гра завершилася з дуже приємним результатом і після 7 туру ФК Коростень2 - на другому місці в таблиці обласної першості. Щоправда в Малині буде дуже важко зберегти завойовані позиції - у вівторок там буде зіграна пропущена гра з лідером першості місцевим Металургом.  
 Зате перемога (а чому б і ні? smile ) виводить нас на чисте перше місце!
 
PS: кращий гравець останнього матчу - наш воротар Тімофеєв Володимир   
Переглядів: 1088 | Дата: 30.06.2008 | Рейтинг: 5.0/3 | Комментарі (2)