Главная » 2008 » червень » 02
  Незважаючи на те, що визначився переможець в нашій рупі, 
змагання у 2 лізі чемпіонату України тривають, а зацікавленості глядачів турнір не втрачає.
 Для вболівальників ФК "Коростень" це, насамперед, пов'язано із вдалими виступами підопічних Анатолія Журавського у другому колі чемпіонату. Вже можна з впевненістю говорити про те, що інтенсивні передсезонні збори дають можливість футболістам у вигляді врожаю збирати заповітні турнірні очки.
  Ось і цього разу в чудовому стилі здобуто виїзну перемогу над вінницькою Нивою. А мінімальний рахунок 1:0 на нашу користь далеко не повністю передає  ігрову перевагу нашої команди, яка відображалася під час матчу і в націленості на ворота суперника, і в зарядженості на боротьбу, і в кількості гольових моментів. Досить сказати, що фактично єдиний удар в рамку наших воріт вінничани спромоглися завдати лише за 5 хвилин до закінчення матчу, натомість наші цілком могли забити і три, і навіть чотири голи. Сподіваємося, що ці незабиті м'ячі залітатимуть вже у сітку воріт наступного суперника.
  Дивовижну безпрограшну серію з 11 матчів  (5 перемог, 5 нічиїх та 1 технічна перемога над долинським Нафтовиком)видала наша команда під час весняного етапу першості. На жаль, дуже багато було втрачено восени, але найважливішим для нас тепер є те, що ФК Коростень почав вигравати й вдома, перед очима своїх вболівальників, кількість яких невпинно зростає.
  Наступний суперник - хмельницьке Поділля - веде відчайдушну боротьбу з тернополянами за 2 місце, а тому приїде до нас в гості з рішучими намірами зберегти свої шанси й перервати нашу впевнену ходу наверх. Все буде вирішуватися на футбольному полі. Гра з мотивованим суперником обіцяє бути впертою й надзвичайно видовищною. Запрошуємо всіх шанувальників футболу 6 червня на стадіоні "Спартак" підтримати рідну команду у важкому й цікавому протистоянні.
  А в разі перемоги, в яку ми віримо всіма серцями, можна буде замахнутися й на місце в чільній шістці. За інформацією, що іноді надходить з різних джерел, під час можливої реорганізації першої та другої ліг підвищення в класі можуть одержати по 6 кращих команд з кожної групи другої ліги. 
 
Переглядів: 956 | Дата: 02.06.2008 | Рейтинг: 5.0/2 | Комментарі (3)