Главная » 2008 » квітень » 10 » Що то було..?
6:33 PM
Що то було..?
 
   Ми всі з нетерпінням очікували приходу футбольної весни. Вона не дуже поспішала, тішила нас обіцянками товариських зустрічей і без зайвих переживань відміняла їх або переносила в інші міста і села, потім непоступлива метеорологічна  зима дратувала справжньою негодою замітаючи снігом та поливаючи дощем. Але весна все ж прийшла. І вона нам принесла масу нових вражень та переживань - за два тури весняних баталій наша команда встигла як побувати на небі щастя після виїзної нічиєї з "Княжею", так і не зовсім успішно "приземлитися" на домашньому стадіоні "Спартак" після гри з аутсайдером ліги - білоцерківською "Россю".

  Вболівальники, що зібралися на стадіоні, перебували у  передчутті постійного тиску на ворота суперника, купи гольових моментів та феєеричної перемоги оновленого складу команди ФК Коростень. Однак гра розпочалася занадто спокійно, гравці зосередилися в центральній частині поля між штрафними майданчиками і лише позначали активність.

  При такій грі перший момент виник і  у гостей: після навісу через весь штрафний майданчик наш лівий захисник пропустив м'яч собі за вуха - а там гравець "Росі" з кута воротарського майданчика пробивав "щічкою", однак неправильно поставив стопу і вистрілив по воронам, що сиділи на тополях. Був дуже перспективний момент у наших, коли воротар "Росі" вибив м'яч за межі штрафного по центру прямо на нашого гравця. Однак той засумнівався у власній спроможності в один дотик влучити в порожні ворота з середньої відстані, спробував комбінувати до вірного і момент зійшов нанівець.

Атаки нашої команди, що почали будуватися після цього, практично відразу перевтілилися у перевагу на табло. Гол-красень забив Андрій Грищенко. Він на підступах до штрафного отримавши м'яч, перекинув захисника, що кидався під удар і другим дотиком практично без замаху прямим ударом класно поцілив поруч з правою від воротаря стійкою. Здавалося, після цього суперник, у складі якого - переважно молоді гравці, складе зброю. Наші навпаки стали впевненіше себе почувати, почали цікаво комбінувати і взагалі тримали гру в своїх руках. Зовсім недоречно пролунав в цей час свисток судді на перерву.

  Другий тайм відразу після свого початку приніс тривогу в серце. Зовсім негренадерської статури гравці  гостей пішли вперед. Активні "живчики" на флангах досить часто успішно чіплялися за м'яч і створювали напругу біля наших воріт. Чого вартий тільки кутовий, після якого м'яч скакав у скупченні гравців, а гравці обох команд зробили "купу малу" в нашому воротарському майданчику і наші ледве виштовхали м'яч в центр поля. Простріл після чергового кутового ледь не завершився голом, однак один з гравців "Росі"  не зміг переправити м'яч у ворота з вигідної позиції прямо перед воротами. Був також і момент, в якому гості вимагали пенальті - якби вони грали вдома, то так би й сталося (ми знаємо, які пенальті ставлять у домашніх мачтах команд з Білої Церкви).

  Заміна лівого захисника, яка напрошувалася ще з першого тайму (помилка у вищезазначеному моменті та періодичні "обрізки" наштовхували на таку думку), призвела ... до голу в наші ворота. Все було б добре, якби не було так погано. Поки гравці перестроювалися після подвійної "регламентної " заміни, при якій зберігалася необхідна умова перебування на полі одного "молодого" гравця, саме лівий фланг оборони і дав тріщину. Андрій Грищенко, який опинився поруч з вільним від опіки нападником гостей не зміг завадити йому розстріляти нашого воротаря з кута воротарського майданчика. Більш сміливий суперник міг би спробувати скористатися ситуацією і  дотиснути господарів, однак гравці "Росі" вирішили зберегти синицю, що попалася їм в руки. З цією задачею вони досить легко справилися і повезли додому вигідну для себе нічию. Гравці ФК "Коростень" під кінець матчу з усіх сил тиснули на ворота суперника, однак їм не вистачило ні зіграності в атаці, ні фантазії, ні везіння для того щоб вирвати перемогу. Тим більше, що для голу, необхідно, як мінімум вдарити по воротам, а гольовий удар Грищенка у першому таймі скоріш за все був єдиним (!!!), що потрапив у рамку воріт за всю гру.

  Звичайно, висновки робити по одній грі не можна, однак ситуація в команді викликає занепокоєння хоча б тим фактом, що на лаві запасних з невідомих причин був відсутній головний тренер команди Анатолій Журавський. Обставини ми плануємо з'ясувати якнайшвидше.

  Ну і особливо хочеться подякувати найвідданішим вболівальникам (з фанівського сектору  на літеру "Р" :), які практично весь матч невтомно підтримували нашу і вашу рідну команду і створювали основну частину звукових децибелів на стадіоні. Сподіваємося, що команда не забариться віддячити  своїм численним вболівальникам результативною грою та  довгоочікуваними перемогами.
Просмотров: 923 | Добавил: fckorosten_av | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 3
24.04.2008
3. Paka [Матеріал]
хорошая статья)))) красавчик ! я не видел игры но хоть так могу поболеть за нашу команду))))

13.04.2008
2. Богдан (Frend15) [Матеріал]
Спасибо, за то, что отметил наш фан сектор biggrin

11.04.2008
1. Богдан (Frend15) [Матеріал]
Класная стаття РЕСПЕКТ smile

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]