Главная » 2008 » січень » 28 » 28/01/2008 «Перше скликання» Олексія Михайличенка
2:06 PM
28/01/2008 «Перше скликання» Олексія Михайличенка
Шостого лютого національна збірна України проведе на Кіпрі свій перший матч під керівництвом нового головного тренера − Олексія Михайличенка.
   
за повідомленням інформаційної служби ФФУ, на матч із Кіпром Олексій Михайличенко викликав воротарів Олександра ШОВКОВСЬКОГО («Динамо») й Андрія П’ЯТОВА («Шахтар»), захисників Дмитра ЧИГРИНСЬКОГО, Олександра КУЧЕРА, Володимира ЄЗЕРСЬКОГО й В’ячеслава ШЕВЧУКА («Шахтар»), Олега ДОПІЛКУ й Андрія НЕСМАЧНОГО («Динамо»), Андрія РУСОЛА «(Дніпро»), хавбеків Олексія ГАЯ («Шахтар»), Олега ГУСЄВА й Тараса МИХАЛИКА («Динамо»), Сергія НАЗАРЕНКА й Руслана РОТАНЯ («Дніпро»), Анатолія ТИМОЩУКА («Зеніт», Росія), нападників Олександра ГЛАДКОГО («Шахтар»), Артема МІЛЕВСЬКОГО («Динамо»), Андрія ВОРОБЕЯ («Дніпро») та Андрія ШЕВЧЕНКА («Челсі», Англія).
  
  
Просмотров: 979 | Добавил: fckorosten_av | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 4
29.01.2008
4. adey [Матеріал]
Русол - в збірній, Frend15! перечитай список. Ващук - не має рівня,необхідного для великого футболу.
Захист шахти грає в стилі Міхася - 80 хв нормальної гри і пістони в свої ворота на останніх хвилинах
(а ля Селтік).
а те що він там колись кудись дійшов - то це був просто катаклізм бельгійців з астрологічним парадом жовто-синіх планет.
За такого складу ми будемо бачити нудний футбол із жуванням соплів у захисті, причому - без результату.
Правда, можна зіграти в атакуючому стилі - Гусєв зправа, Назаренко в центрі, а Ротань зліва - цілком мобільний півзахист в напрямку атаки. Але немає ким навіть замінити.
Правда бути викликаним на збір - ще не означає вийти на поле...
Почекаємо до 6,02 - основа збірної - набагато наочніше продемонструє тенденції тренерської думки (якщо ця думка взагалі існує).

28.01.2008
3. Богдан (Frend15) [Матеріал]
Михайличенко с многими футболистами которые играют и будут играть в сборной доходил до финала Евро до21.B)
Нужно дать время коменде, а то что защита Шахтёрская это не его вина,кого ещё брать?
Русола?Ващюка?
Нужна МОЛОДЁШ! smile

28.01.2008
2. Петренко Андрей (petrik) [Матеріал]
Я считаю что Михайличенко защиту сделал никакую,потому что тотже чигринский не имеет практики в шахтаре и не появляется в старте шахтёра.Ну впиринцыпе команда на 9 балов тянет.

28.01.2008
1. fckorosten_av (fckorosten_av) [Матеріал]
http://www.ffu.org.ua/ukr/teams/teams_main/910/

Якщо проаналізувати склад команди, то перш за все помічаємо, що відсутні в списку Андрій Воронін (розрив зв'язок) і Богдан Шуст. Зате дивним чином зцілився Андрій Шевченко, якому завжди дуже "вибірково" докучають травми. Тепер вони "заважають" йому грати за "Челсі".
Звичайно, спірних позицій у наведеному списку достатньо, однак, це може бути обумовлене різного роду чинниками.
Головних тенеденцій на нашу думку дві:
* виключно донецька лінія захисту з "валідольщиками" Кучером, Шевчуком, Гаєм і Чигринським;
* відсутність відчутних змін у складі - Допілка (який не демонструє гри високого рівня) не стоворює враження про омолодження складу і якісь відчутні оновлення.

Натомість, є цілий ряд виконавців, які переросли молодіжку, але й близько не підпускаються до лав збірної. Просто напрошується кандидатура Рикуна, однак "лісоруб" Михалик, ймовірно, є з точки зору Михайличенка більш перспективним кандидатом. Переважна більшість гравців, викликаних до збірної - або оборонного плану, або ж неконструктивні в атаці.

Напевне, команда Кіпру - дуже сильний суперник, майже Хорватія (географічно), і ми в товарняку будемо вдесятьох стояти біля власних воріт.

?катеначчіо форева?


Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]