Главная » 2008 » січень » 21
команда вийшла із зимової відпустки
Як стало відомо, в стані команди почалося пробудження після зимової сплячки.
Футболісти ФК Коростень збираються сьогодні на базі клубу. Буде маса нових знайомств, купа вражень і гори мокрого снігу, який потрібно перемісити бутсами.
 
Не все йде гладко, зокрема, Гладкий не забажав переходити до коростенської команди, тому що Лукареллі звільнив для нього спірне місце в основі Шахтаря :)
А якщо серйозно, - то в команді дійсно будуть великі зміни, нові обличчя. Хоча і деякі знайомі - теж повертаються. Маємо на увазі воротаря Лавренюка Максима - нашого, місцевого вихованця. Його взяли в аренду з першолігового ФК "ІгроСерсвіс" (Сімферопіль), з яким  в Максима підписано діючий контракт.  
Навряд чи до кінця підготовчого етапу можна буде озвучити прізвища всіх новачків, хіба що пару пернатих качок (рос.- "уток") запустимо в політ вільним падінням.
 
В будь-якому випадку, бажаємо футболістам успішно подолати всі незгоди тренувальних зборів, щоб підійти до другого кола впевненими у власних силах і в найкращих ігрових кондиціях. Тренерам теж наші привітання з початком занять, побажання мудрості й успіху в процесі комплектації й підготовки команди, як злагодженого ігрового ансамблю.
 
 
Переглядів: 1152 | Дата: 21.01.2008 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарі (11)